Kerkstraat 47
- 8660 De Panne - België

Speciale bieren voor levensgenieters

't Pannepotje - Speciale bieren

Mag het eens iets buitengewoons zijn? Maak dan kennis met onze speciale bieren in De Panne bij ’t Pannepotje. Met een assortiment van maar liefst 50 speciale bieren op fles, beschikken we zowat over de ruimste keuze van alle cafés in onze kustgemeente. Bij ons proeft u dan ook heel wat lekkere streekbieren, gebrouwen volgens de regels van de kunst.

Nederlands bier in een Belgisch jasje

Een bierbrouwerij die ons bijzonder nauw aan het hart ligt, is de Scheldebrouwerij uit Meer, bij Antwerpen. Zij staan voor heerlijk Nederlands bier in een Belgisch jasje, trouw aan de tradities maar toch steeds vernieuwend. ’t Pannepotje biedt volgende felgesmaakte varianten aan:

  • Zeezuiper (goudblonde tripel, 8%)
  • Strandgaper (goudkleurig, 6,2%)
  • Oesterstout (zeer donkere stout, 8,5%)

Aanrader voor fijnproevers

Een andere brouwerij waarvan onze klanten de bieren ten zeerste weten te appreciëren, zijn de heren van De Struise Brouwers uit Vleteren. In 2008 werden zij nog verkozen tot de beste brouwers ter wereld. Bij ’t Pannepotje kunt u genieten van hun Pannepot-varianten, genoemd naar de vissersboten in De Panne:

  • Pannepot (bruin bier, 10%)
  • Pannepot Reserve (bruin bier, 14 maanden gelagerd op wijnvaten, 10%)
  • Pannepot Grand Reserve (bruin bier, 3 jaar gelagerd op portvaten, 10%)

Suggesties van de maand

Om onze klanten op en top te verwennen, selecteren we elke maand vijf nieuwe suggesties aan trappistenbieren en speciale bieren. Kom langs in ons café in De Panne en proef onze degustatiebieren aangevuld met enkele pittige hapjes. Heeft u een vraag voor ons? Neem dan zeker even contact op.