Het café met de ruimste keuze aan streekbieren in De Panne

Naast de tien trappistenbieren uit de hele wereld die u bij ’t Pannepotje kan ontdekken, is er nog veel meer. In de zeekroeg bij uitstek in De Panne en omstreken kan u genieten van meer dan 50 andere speciale bieren op fles, dat ons landje allemaal te bieden heeft. Hiermee hebben wij zowat de ruimste keuze van alle café’s in onze kustgemeente. Bovendien staan elke maand weer vijf suggestiebieren (trappisten en andere speciale bieren) op de kaart. Ontdek hier welke varianten wij deze keer in de kijker hebben gezet!

Café ‘t Pannepotje - SPECIALE BIEREN

Scheldebrouwerij

Een bierbrouwerij die ons bijzonder nauw aan het hart ligt, is de Scheldebrouwerij uit Meer, bij Antwerpen. Zij staan voor heerlijk Nederlands bier in een Belgisch jasje, trouw aan de tradities maar toch steeds vernieuwend. ’t Pannepotje biedt volgende felgesmaakte varianten aan:

  • Zeezuiper (goudblonde tripel, 8%)
  • Strandgaper (goudkleurig, 6,2%)
  • Oesterstout (zeer donkere stout, 8,5%)

De Struise Brouwers

Een andere brouwerij waarvan de bieren onze klanten ten zeerste weten te appreciëren, zijn de heren van De Struise Brouwers uit Vleteren. In 2008 werden zij nog verkozen tot de beste brouwers ter wereld. Bij ’t Pannepotje kan u genieten van hun Pannepot-varianten, genoemd naar de vissersboten in De Panne:

  • Pannepot (bruin bier, 10%)
  • Pannepot Reserve (bruin bier, 14 maanden gelagerd op wijnvaten, 10%)
  • Pannepot Grand Reserve (bruin bier, 3 jaar gelagerd op portvaten, 10%)

Café ‘t Pannepotje

Kerkstraat 47 - 8660 De Panne - Ligging
Tel.: 058 41 01 60
Gsm: 0477 22 48 85
tpannepotje@telenet.be
BTW BE0825 961 334
Back to Top